Оказва се, че пестенето онлайн също има своите предимства. Представете си колко по-бързо и лесно може да стане откриването на депозит онлайн, вместо да посещавате банков офис. С лаптоп под ръка, удобно разположени на дивана вкъщи, взимате решение и влагате вашите пари в депозит само с няколко кликвания.

БНП Париба се вълнува от това, което е важно за клиентите и затова финансовите експерти на най-добрата банка в света за 2016 г. (според престижното финансово издание Euromoney) налагат нов за българския пазар модел за онлайн спестяване.

От банката наричат услугата „Депозити с бъдеще“ и доказват, че са в крак с новите технологии. Наскоро обновената им платформа е интуитивна, с нея се работи удобно дори и през екрана на смартфон. Регистрацията в онлайн системата отнема до 10 минути, а сигурността е поставена на първо място.

В случай че предприемете тази стъпка до края на септември, като нови клиенти ще получите бонус лихва от 50 лв.* като надбавка към обявените лихвени проценти. Целият процес е напълно безплатен за вас, няма такси за откриване, поддържане на сметка и онлайн банкиране.

Ето ги и стъпките за откриване на депозит онлайн:

1. Посетете сайта на „Депозити с бъдеще“ и изберете най-подходящите за вас параметри на спестовния продукт. Банката предлага различни лихви в зависимост от срока и валутата на депозита. За да изберете срока на депозита, преценете какви пари ще са ви необходими в близко бъдеще. Можете да разпределите средствата си в няколко депозита с различна срочност, така ще имате свободата да ползвате част от спестяванията си когато ви потрябват, без да нарушавате лихвата по останалите депозити.

2. Попълнете искането за откриване на клиент. Става бързо и лесно. Това е стандартна процедура за всяка банка и защитава както финансовата институция, така и вас. Прикачете в платформата сканирано или снимано с телефона копие на личната си карта, подписано с текст "Вярно с оригинала".

3. Без да чакате дълго ще получите ТАН-код (transaction authentication number) на мобилния си телефон, който ще гарантира сигурността на вашите транзакции онлайн. Въведете го и изпратете попълнения формуляр. Служител на банката ще се свърже с вас по телефона в рамките на работното време от 9.00 ч. до 18.00 ч.

4. Ще получите данни за достъп до електронно банкиране - потребителско име и парола, а на електронната си поща ще получите IBAN-а на вашата депозитна сметка. Преведете по нея сумата, която желаете да депозирате.

5. Потвърждението за вашия депозит може да намерите на личния си профил на интернет портала.

Добавяме платформата на БНП Париба към списъка с решения, които ценят личното ни време, на разположения са 24/7 и гарантират спокойствие.

Не на последно място – това е един от изпитаните начини да заделим пари за мечтана почивка или непредвидена ситуация. „Депозити с бъдеще“ са на www.deposits.bnpparibas.bg.



* Важи до 30.09.2017 за всеки нов клиент с онлайн депозит със срочност 12 или 24 месеца и стойност над 4000 лв. / 2000 евро.

Пълна информация за кампанията на www.deposits.bnpparibas.bg. Всички искания за откриване на клиент/депозит подлежат на одобрение от страна на Банката, заедно с необходимите допълнителни документи, съгласно приложимите Общи условия и Общи условия за дистанционно банкиране, публикувани на www.deposits.bnpparibas.bg.