Новини
Водещи Бизнес Банки Акции Институции
Лиляна Павлова и Евгений Иванов подписаха споразумението Министерски съвет
Павлова подписа с КРИБ за председателството
Виктор Стефанов - 14 септември 2017, 13:05
Правителството и КРИБ подписаха споразумение за партньорство със връзка с българското председателство на Съвета на ЕС.
Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова и Евгений Иванов, изпълнителен директор и член на УС на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) подписаха споразумение за партньорство по повод предстоящото ротационно председателство на Съвета на ЕС през първата половина на 2018 г., съобщиха от министерството.

Документът дава възможност членовете на КРИБ, които имат желание, да направят своите предложения за спонсорство.

"По този начин даваме възможност на представителите на българския бизнес от една страна да популяризират своите продукти и услуги, а от друга да работим заедно за добрия имидж на страната ни сред останалите европейски партньори", коментира министър Павлова.

Заявки за дарения има вече от страна на производители на вода, безалкохолни напитки, бира и вино, уточняват от министерството. Заявено е и желание за спонсорство и от производители на текстил за дарение на облеклото на доброволците и на подаръчните комплекти за делегатите.

Иванов заяви, че КРИБ винаги ще подкрепя българското правителство, когато националният интерес го изисква.

Очаква се в периода на председателството от шест месеца България да посрещне над 22 000 гости - членове на делегации на най-високо ниво и журналисти от всички европейски страни.

Партньорите ще бъдат публични и ще се виждат на сайта на Българското председателство през целия 6-месечен период на председателството. Фирмените знаци на компаниите ще бъдат изложени в НДК, където ще се провеждат основните събития по време на провеждането на Съвета на ЕС у нас.


Още от Институции
“Кинтекс“ е поискал оферти за боеприпаси само от “Емко“, но не и от ВМЗ и “Дунарит“, а такова задължение е имало. Изпратил съм сигнала до...
- 20 Септември 2017, 16:26
Случаите на липсващи пари в касите на фирми, които според счетоводните данни би трябвало да са налични, стават все повече, отчете НАП.
- 20 Септември 2017, 11:20
Миналата година около 40 милиона души са били подложени на т. нар. съвременно робство.
- 20 Септември 2017, 09:34
Всички от Институции
Банков каталог
Клубове
Линковеза реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | методика | отговорност | Мобилна версия | Flight Mode

Copyright © 2017 Dir.bg. All rights reserved.